1
2
3
Vă rugăm să alegeți tipul camerei
 • Camere Classic

  Alegerea perfectă pentru un călător amator; camerele oferă vederi ale oraşului sau ale curţii hotelului. Disponibile cu pat de două persoane, pat mare de două persoane sau pat pentru o singură persoană, aceste camere confortabile au o suprafaţă medie de 20 metri pătraţi. Camera de baie este spaţioasă, cu podea cu încălzire şi linie telefonică.

  Cantitatea:
  119 €/day
 • Camere Superior

  Aceste camere spaţioase cu design modern au o suprafaţă medie de 30 de metri pătraţi, se află între etajele doi şi patru şi oferă vederi extraordinare ale oraşului sau ale curţii hotelului. Fiecare din aceste camere este mobilată cu un birou, creând un mediu perfect de lucru pentru un om de afaceri. Camerele de baie cu teracotă de culoare cream şi maro dispun de podea cu încălzire, cabină de duş sau cadă adâncă.

  Cantitatea:
  149 €/day
 • Camere Deluxe

  Special create pentru lucru sau relaxare, amplasate începând cu etajul cinci până la etajul şapte, aceste camere oferă vederi panoramice ale întregului oraş. Camerele au o suprafaţă medie de 40 metri pătraţi şi sunt dotate cu geamuri largi termoizolante, pentru ca Dvs. să vă bucuraţi de atmosfera caldă şi confortabilă.

  Cantitatea:
  169 €/day
 • Camere Junior Suite

  Fiecare apartament măsoară 45 metri pătraţi şi dispune de o cameră de zi cu zonă pentru lucru şi un dormitor principal, cu un mic balcon din care se deschide vederea spre întreg oraşul. Camera de baie este prevăzută cu o cadă adâncă şi podea cu încălzire.

  Cantitatea:
  189 €/day
 • Camere Corner Suite

  Luminos şi spaţios, apartamentul de tip corner este dotat cu geamuri largi din care se deschide panorama oraşului. Ficare apartament are un dormitor si o odaie separată cu o canapea, oferindu-vă intimitate pentru lucru.

  Cantitatea:
  209 €/day
INFORMAŢIE ADIŢIONALĂ
Pentru grupuri formate din mai mult de 5 persoane hotelul oferă o reducere de 10%.
Plata pentru cazare va fi achitată în lei moldoveneşti, la cursul valutar stabilit de Banca Naţională a Moldovei în ziua efectuării plăţii.
MICUL DEJUN de la 7:00 până la 10:00
Cazarea la 12:00
Eliberarea camerei la 14:00